gizlilik politikası

En bloggermediateam.com , erişilebilir https://bloggermediateam.com /, ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin mahremiyetidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini içerir bloggermediateam.com ve nasıl kullandığımızı.

Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve web sitemizi ziyaret edenler için paylaştıkları ve / veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak geçerlidir bloggermediateam.com Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir. Gizlilik Politikamız, Ücretsiz Gizlilik Politikası Oluşturucusunun yardımıyla oluşturulmuştur.

Razı olmak
Web sitemizi kullanarak, işbu belge ile Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız bilgiler
Vermenizin istendiği kişisel bilgiler ve vermenizin istenmesinin nedenleri, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıkça belirtilecektir.

Doğrudan bizimle iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, mesajın içeriği ve / veya bize gönderebileceğiniz ekler ve vermeyi seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi hakkınızda ek bilgiler alabiliriz.

Bir Hesaba kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler de dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz
Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanırız::

Web sitemizi sağlamak, işletmek ve bakımını yapmak
Web sitemizi geliştirin, kişiselleştirin ve genişletin
Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
Web sitesiyle ilgili güncellemeleri ve diğer bilgileri size sunmak ve pazarlama ve tanıtım amacıyla müşteri hizmetleri de dahil olmak üzere doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla sizinle iletişim kurun
Size e-posta gönderin
Sahtekarlığı bulun ve önleyin
Günlük Dosyaları
bloggermediateam.com günlük dosyalarını kullanmanın standart bir yordamını izler. Bu dosyalar, web sitelerini ziyaret ettiklerinde ziyaretçileri günlüğe kaydeder. Tüm hosting şirketleri bunu yapar ve hosting hizmetlerinin analizinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında ınternet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, Internet Servis Sağlayıcısı (ISS), tarih ve saat damgası, yönlendirme / çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bunlar kişisel olarak tanımlanabilecek herhangi bir bilgi ile bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgileri toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretleri
Diğer web siteleri gibi, bloggermediateam.com ‘çerezler’ kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfalar dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bu bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve / veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Google DoubleClick DART Çerezi
Google, sitemizdeki üçüncü taraf satıcılardan biridir. Ayrıca, DART çerezleri olarak bilinen çerezleri, site ziyaretçilerimize ziyaretlerine göre reklam sunmak için kullanır. www.website.com ve internetteki diğer siteler. Ancak ziyaretçiler, aşağıdaki url’deki Google reklam ve içerik ağı Gizlilik Politikasını ziyaret ederek DART çerezlerinin kullanımını reddetmeyi seçebilir – https://policies.google.com/technologies/ads

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları
Reklam ortaklarının her birinin Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz. bloggermediateam.com .

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, ilgili reklamlarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretleri gibi teknolojileri ve reklamlarda görünen bağlantıları kullanır. bloggermediateam.com , doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilir. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve / veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

Şunu unutmayın bloggermediateam.com üçüncü taraf reklamverenler tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya kontrolü yoktur.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları
bloggermediateam.com Gizlilik Politikası diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ederiz. Uygulamalarını ve belirli seçeneklerden nasıl vazgeçileceğine ilişkin talimatları içerebilir.

Çerezleri tek tek tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)
CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniya tüketicileri:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kategorileri ve belirli kişisel veri parçalarını açıklamasını isteyin.

Bir işletmenin, bir işletmenin topladığı tüketici hakkındaki kişisel verileri silmesini isteyin.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını isteyin.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları
Tüm veri koruma haklarınızın tam olarak farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğunu düşündüğünüz her türlü bilgiyi düzeltmemizi isteme hakkınız vardır. Ayrıca eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkınız da vardır.

Silme hakkı – Kişisel verilerinizi belirli koşullar altında silmemizi isteme hakkınız vardır.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı isteme hakkınız vardır.

İşleme itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkınız vardır.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı isteme hakkınız vardır.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgileri
Önceliğimizin bir diğer kısmı da interneti kullanırken çocuklar için koruma eklemektir. Ebeveynleri ve velileri çevrimiçi etkinliklerini gözlemlemeleri, bunlara katılmaları ve / veya izlemeleri ve yönlendirmeleri için teşvik ediyoruz.

bloggermediateam.com 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek herhangi bir Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz. Çocuğunuzun web sitemizde bu tür bilgileri sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve bu bilgileri kayıtlarımızdan derhal kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.